Word ook lid op PsyVisie

Hoe PsyVisie werkt

Waarom PsyVisie?

Leg écht contact met elkaar

En blijf daarbij anoniem, als je dat wil. Met de psycholoog van jouw keuze kan je ervoor kiezen om samen te bouwen aan een vertrouwensband. Kies zelf wie bij je past en waar jij aan wilt werken.

Maak gezamelijk afspraken

Leer jouw behandelaar wat beter kennen, vertel wat jouw klachten zijn en kom erachter wat hij of zij voor jou kan betekenen. Alles is altijd bespreekbaar.

HULP OP JOUW MOBIEL

Thuis, op je werk of onderweg. Waar je ook bent, je kunt altijd contact leggen met wie je wil. Plan een live sessie op een tijdstip dat jou uitkomt. Maak verbinding vanaf je telefoon, tablet of computer.

START DIRECT EN MAAK EEN ACCOUNT AAN

Hoe het werkt voor leden

PsyVisie werkt voor Leden op alle apparaten die Skype ondersteunen. Je kunt exclusief bellen met psychologen via Skype en betaalt per minuut met het tegoed op jouw account. Je hoeft niets op jouw apparaat te installeren. Je hoeft alleen maar een account bij ons aan te maken, waar je vervolgens zelf jouw tegoed op zet.

Stappen:

1. Registreren

2. Zet tegoed op jouw account

3. Ga naar profiles.psyvisie.nl en kies de psycholoog waar je contact mee wil

4. Voeg zijn of haar persoonlijke Skype ID toe in jouw account en bericht de psycholoog om te zien of hij of zij beschikbaar is. Vertel de psycholoog wat je graag zou willen bespreken. Kom er zo achter wat hij of zij voor je kan betekenen en maak samen afspraken.

Op alle PC’s, Mac, Android en iOS apparaten. Op zowel desktop, laptop, tablet of smartphone is het mogelijk om Skype succesvol te downloaden en te gebruiken. Leden hoeven alleen maar te zorgen dat hun apparaat aan staat en verbonden is met internet.

PsyVisie werkt voor leden op elk apparaat waarop Skype kan worden uitgevoerd.

  • Microsoft Windows
  • Apple MacOS
  • Apple iOS
  • Android
  • Linux
  • Chrome OS

Dat betekent:

Pc’s of Macs, desktopsystemen, laptops, tablets, netbooks, smartphones en misschien zelfs smartwatches.

Noem maar op! Als het Skype-audio en -video ondersteunt, kunt u een psycholoog bellen.

Vergeet natuurlijk niet dat je een account nodig hebt met voldoende geld om te bellen.

Stap 1

Registratie

Heb je besloten dat PsyVisie misschien iets voor jou is?

 Je kunt je aanmelden voor een account met jouw Skype-ID.

We raden aan een speciale Skype-ID aan te maken voor het gebruik van PsyVisie. Als je er nog geen hebt, kun je je hier aanmelden voor een nieuwe:

Het registratieproces duurt slechts enkele seconden. Je ontvangt een e-mail waarin je wordt gevraagd om bevestiging van de accountconfiguratie.

Het is belangrijk dat je jouw account instelt met een e-mailaccount die je minstens één keer per week controleert. We spammen onze gebruikers niet, maar houden ze graag op de hoogte van aanpassingen en verbeteringen van onze services en nemen contact met je op als je klachten hebt of problemen ondervindt.

Uiteraard. Echter zullen de psychologen dan niet reageren.

Wanneer je belt zullen zij een notificatie ontvangen dat je geen lid bent, wat voor de psychologen genoeg reden is om je oproep niet te beantwoorden. Je hebt tenslotte geen tegoed om hulp van ze te krijgen.

Stap 2

Tegoed op jouw account zetten

De volgende stap naar hulp is zorgen dat er tegoed op jouw account staat.

Dit kan met:

Creditcard, Debetcard, Mastercard, Visa, AMEX, iDEAL, SOFORT, Paysafe card, Bitcoin, Bancontact Mister Cash, Paxum, Payza.

Tegoed opladen kan op twee manieren:

Accounts of Profiles

Je hoeft alleen maar te zorgen dat je ingelogd bent op een van deze twee pagina’s

Minimum is: € 10

Maximum is: € 200 / per transactielimiet
Met accountverificatie: € 1000 +

Stap 3

Voordat je een gesprek start

Checklist:

1. Je bent verbonden met internet

2. Zorg ervoor dat Skype is ingeschakeld en dat je bent aangemeld met jouw speciale Skype-ID.

3. Je hebt genoeg geld op jouw account voor de sessie die je hebt gepland

4. Je bent klaar om geholpen te worden.

Stap 4

Eerste gesprek

Ben je er klaar voor?

Je hebt je aangemeld en hebt minstens €25 tegoed op jouw account.

Je hebt Skype opgestart, bent ingelogd met het Skype ID waarmee je bent geregistreerd op PsyVisie en je bent klaar voor jouw eerste gesprek.

Kies een psycholoog uit onze lijst met profielen als je dat nog niet gedaan hebt en vertel hem of haar wat je graag wil bespreken.

Bellen met Skype

Wanneer je belt zijn er 2 mogelijke uitkomsten:

1. De psycholoog neemt je gesprek aan en je ontvangt een bericht in de chat waarin het betaaltarief per minuut bevestigd wordt.

2. De psycholoog neemt niet op of weigert het gesprek

Je ontvangt geen bericht. Dit betekent dat de psycholoog momenteel niet beschikbaar is voor een gesprek. Je kunt op een ander moment een gesprek inplannen via zijn of haar profielpagina. Zoek naar de [Plan een gesprek] knop en plan je gesprek in wanneer jij wil!

Waarschijnlijk ben je (nog) geen lid van PsyVisie of je hebt niet genoeg tegoed om een psycholoog te spreken. Controleer en bevestig het tarief per minuut van de psycholoog en zorg dat je genoeg tegoed op jouw account hebt voor minstens 5 minuten.

De psychologen mogen gesprekken weigeren met leden die niet genoeg tegoed op hun account hebben voor minstens 5 minuten gesprekstijd. Bijvoorbeeld, als de psycholoog een PPM (Pay Per Minute) tarief heeft van €2, dan heb je minstens €2×5 minuten = €10 tegoed op je account nodig.

Tijdens het gesprek

Stel jezelf open voor het gesprek en het advies van de psycholoog. Klikt het niet dan ben je vrij iemand anders te kiezen om je hulpvraag mee te bespreken. Als je het gevoel hebt dat er iets aan gedaan kan worden bespreek het dan met de psycholoog. Zij zijn er voor jou en staan open voor jouw feedback.

Een gesprek kan onderbroken worden door de volgende redenen:

Er is een probleem met de internetverbinding waardoor het gesprek werd verbroken

Je tegoed is op – we beëindigen dan het gesprek.

Technische problemen van jouw apparaat, Skype of plugin – In dit geval kan je het beste jouw apparaat of programma afsluiten en opnieuw opstarten.

Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan vooral contact met ons op via support@psyvisie.nl

Na het gesprek

Je ontvangt een e-mail waarin bevestigd wordt dat je een gesprek hebt gehad en wat de kosten hiervan waren. Heb je een probleem ondervonden met de psycholoog of het gesprek, deel het dan met ons via support@psyvisie.nl

Anonimiteit & Privacy

Jouw privacy en veiligheid zijn belangrijk voor ons.

Dat is een van de redenen waarom we Skype gebruiken als de basis voor gesprekken. Het is een van de meest betrouwbare mediums die zowel garant staat voor anonimiteit als de mogelijkheid om een (klant)relatie tot stand te brengen.

Wanneer je kiest voor betaalmethodes waarbij je vooraf betaalt voor een gesprek op PsyVisie loop je risico’s die wij absoluut willen vermijden. We werken er dan ook hard aan om jou de beste ervaring te bieden op ons platform.

START DIRECT EN MAAK EEN ACCOUNT AAN